Welkom

Behandeling

Healing

Is het doorgeven van positieve energie waardoor lichaam en geest weer in balans komen ook is het mogelijk dat onverwerkte emoties naar boven komen

Tarotkaarten

De tarot is een hulpmiddel waar door we kunnen zien hoe je op dit moment in het leven staat en geven hierbij graag advies om dingen te veranderen. Het is ook mogelijk om de jaarkaarten te laten leggen, dit geeft je inzicht in de verschillende aspecten van je leven en vertelt je wat je het komende jaar kunt verwachten.

Oplossen van emotionele blokkades

Door al je oude emoties,pijn,verdriet,afwijzing,er eens lekker uit te gooien creeer je weer innerlijke ruimte waardoor je oude patronen in je leven eindelijk kan doorbreken zonder steeds afgeremd te worden door oud zeer.

Paraview

In de weekenden zijn we te vinden op de beurzen van paraview waar het mogelijk is om kennis te maken met onze manier van werken. Het consult wordt als je dat wilt opgenomen op cd zodat je het nog een keer terug kunt luisteren. Wij vragen je altijd van te voren om niets te vertellen en ook niet te beginnen met het stellen van vragen zodat je zeker weet dat de dingen die vertelt worden doorkomen vanuit de spirituele wereld. Op elke beursdag wordt er ook een demonstratie/lezing gegeven, hier laten we zien hoe wij werken, de toegang van lezingen is gratis.

Beursagenda te vinden op www.paraview.nl